Om os

PowerTeen™ – er en NON-Profit virksomhed som er stiftet i 2011, med det ønske at give Teenager en bedre start i livet. PowerTeen™ er stiftet af mig “Per Rehné”  jeg har i en årrække arbejdet med træning og uddannelse af mennesker i erhverslivet, gennem formålsdesignede programmer og åbne kurser hos konsulenthuset Acuity World, hvor jeg stadig er tilknyttet som træner, coach og mentor.

Acuity World udbyder en række fantastiske uddannelser som tilfører en lang række af de færdigheder, som mennesker har gavn af i deres arbejds- og privat liv for at kunne leve optimalt i vores “High Performance” samfund. Jeg har gennem en årrække hjulpet mennesker til at fokuserer på det som fungerer i deres liv, og sætte klarer mål. Mål som giver dem mulighed for at leve som hele mennesker med høj performance.

For 2 år siden begyndt tanke “hvorfor vente til mennesker dukker op når de er midt i deres karrierer, hvorfor ikke give teenagere muligheden for at lære en række af disse livs færdigheder og få dem bedre fra start”

Jeg har en baggrund fra erhvervslivet i danske og internationale virksomheder, hvor den gennemgående fokus har været at skabe resultater, opbygge organisationer og vende udviklingen til positive resultater. Jeg har beskæftiget sig med udvikling, salg, ledelse, opstart og opbygning af virksomheder. Siden 2007 har jeg arbejdet sideløbende som træner i samarbejde med Acuity World og siden 2009 på fuld tid. Jeg er gift med Dorte og far til 3 dejlige drenge på 9, 6 og 3 år. Når jeg kigger tilbage på de første 41år af mit liv virker det som om det har været designet og ikke kunne være anderledes, men sådan har det ikke været på vejen hertil. Hele mit liv har den grundlæggende motivationsfaktor været at holde fokus på det som jeg inderst inde viste var det rigtige for mig også selvom omgivelserne ikke altid kunne forstå mine valg. Jeg tror på at mennesket skal lytte mere til sig selv og hvad der passer til individet, ikke så meget til hvad omgivelserne mener er det rigtige. Det har bragt mig fra en uddannelse som bager, bagermester, levnedmiddeltekniker med udvikling af fødevarer, til salg af råvarer til fødevarerindustrien, salgsledelse, Adm. direktør for et Nordisk datterselskab i et internationalt koncern, Partner i en distributionsvirksomhed og nu selvstændig konsulent på fuldtid hvor jeg arbejder med mennesker hver dag.

Min uddannelsesmæssige baggrund:

  • Bager
  • Levnedsmiddelteknikker
  • PLP™ / NLP™ Master Practitioner
  • PLP™ /NLP™ Buisness Coach
  • PLP™/NLP™ Professional Coach og Mentor
  • Proficiency Certified, Facial Action Coding System  (The only FACS workshop endorsed by Paul Ekman)

View Per Rehné's profile on LinkedIn

Hvorfor arbejde med unge?

Min motivation for at arbejde med unge har kimen i min egen ungdom, hvor min læremester blev min mentor. En voksen i mit liv, som ikke havde mine forældres følelsesmæssigbagage med ind i mit liv og som jeg følte respekterede mig som den jeg var, på trods af de handlinger jeg havde lavet op til dette punkt. Du kan læse mere om min motivation for at starte PowerTeen™ i en artikel fra magasinet In-Business